دانه “قهوه سبز” همان دانه های قهوه (میوه) هستند که هنوز بو داده نشده اند. فرآیند بودادن دانه های قهوه باعث کاهش مقدار ماده شیمیایی آن یعنی اسید کلروژنیک می شود. بنابراین، دانه های قهوه سبز نسبت به دانه های قهوه معمولی و بوداده، دارای سطح بالاتری از اسید کلروژنیک هستند. به نظر می رسد که اسید کلروژنیک موجود در قهوه سبز دارای مزایای سلامتی است.
فواید قهوه سبز برای کاهش وزن پس از آن که توسط دکتر Oz در سال 2012 ذکر شد، محبوبیت پیدا کرد. نمایش دکتر Oz آن را به عنوان «قهوه سبزی که فورا چربی را می سوزاند» اشاره کرد و ادعا کرد که با مصرف آن هیچ ورزش یا رژیم غذایی لازم نیست.
افراد چاق، دیابتی، دارای فشار خون بالا، مبتلا به بیماری آلزایمر و دارای عفونت های باکتریایی، قهوه سبز را می نوشند.